Regels en notities

 

1. De maximum snelheid op het park is 15 kilometer per uur. Er is plaats voor 2 auto's op de parkeerplaats bij het recreatieverblijf, parkeer andere auto's op de parkeerplaats naast de slagboom. U kunt ook aan de beheerder vragen of de auto op een andere plaats geparkeerd kan/mag worden. Het niet toegestaan de auto op het gazon te parkeren.

2. Bezoekers dienen te parkeren op de buiten de slagboom gelegen parkeerplaatsen voor algemeen gebruik.

3. Gemotoriseerd verkeer is alleen toegestaan op de verharde wegen en uitsluitend om van uw recreatieverblijf naar de uitgang te rijden en v.v.

4. Ieder die het park betreedt dient maatschappelijk aanvaardbaar gedrag te vertonen.

5. Men dient zoveel mogelijk rekening te houden met de overige bewoners van het park.

6. Het voortbrengen van onredelijk hinderveroorzakende muziek is derhalve uitdrukkelijk niet toegestaan.

7. De avondrust tussen 23.00 uur en 07.30 uur dient gerespecteerd te worden, en wel zodanig dat door het sluiten van ramen en deuren geen geluid naar buiten doordringt.

8. Het wassen van auto’s is op het park niet toegestaan.

9. De op het park toegestane huisdieren mogen niet loslopen en dienen aangelijnd te worden uitgelaten buiten het recreatiepark.

10. Huisdieren zijn alleen op aanvraag en zijn in de slaapkamer niet toegestaan.

11. Controleer bij het verlaten van het chalet of alle lampen uitstaan, ramen dicht zijn en draai de thermostaat op 5ºC. (dit voorkomt onnodig energieverbruik).

12. Het is niet toegestaan om het park op een andere manier te verlaten of te betreden dan via de hoofdingang of door de poorten van het hekwerk (dus niet over de sloot springen).

13. Bij einde verblijf vuilniszakken deponeren in de afvalcontainers voor bij de ingang en tuinmeubelen terug in het tuinhuis plaatsen.

14. Bij einde verblijf bedlinnen verzamelen en in de roze bak in het washok leggen.

15. U dient op de vertrekdag voor ’s middags 12.00 uur de sleutel van het recreatieverblijf en de slagboomkaart in te leveren zodat u de borgsom kunt ontvangen.

16. Alleenreizende groepen jongeren tot 23 jaar zijn niet toegestaan in deze woning.

[Wij danken u voor uw begrip en medewerking]